Keratin behandling

Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret friskt igen. Om du på något sätt har ett skadat och preparerat ditt hår.

Med Preparerat betyder det att håret är färgat, permanentat eller på något annat sätt kemiskt behandlat. Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång) och miljöpåverkan. Håret kan då vara mycket frissigt, stort och svält, kanske bryts av väldigt lätt osv. Ofta ser man detta speciellt när det är nytvättat eller om det är fuktigt ute och brukar vara ett irritationsmoment då det kräver lång tid med både hårblås och plattång.

På de flesta räcker det med endast en behandling för att märka fantastiskt resultat Keratinbehandlingen är en väldigt enkel och smidig väg till friskt hår som tar ca 2 timmar. För att fortsätta bygga upp ditt hår rekommenderar jag att göra en behandling var 4 månad.

Keratinbehandling gör ditt hår frissfritt upp till 3-6 månader. Ditt hår blir glansigt, mjukt och lättstylat håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt. När du gjort din keratinbehandling är håret färdigbehandlat när du lämnar salongen.

OBS! När du gjort din behandling är det mycket viktigt att du sedan använder sulfat fria produkter för att inte keratinet skall lösas upp och gå ur håret fortare. Självklart finns schampo, balsam att köpa.

Behandling (Från Pris)
160 min 1550kr


Av